Zigiz Spelletjes

Gratis online spelletjes van Zigiz, speel ze zo vaak je wilt. Speel gratis online kaartspelletjes, bordspelletjes en puzzelspelletjes, vooral 5 Dice en Mahjong zijn geliefde spelletjes. Je kunt trouwens ook samen dobbelen :-) Veel Plezier!

5 Dice Dobbelspel

5 Dice Yahtzee5 Dice Laat ze rollen! Speel het populaire dobbelspelletje 5 Dice en ga voor een Full House, Large Street of gooi 5Dice en win direct 50 punten! Uiteraard kun je onbeperkt gratis of voor geld spelen om écht te winnen.

Lees meer...

5Dice Multiplayer & Chat

Dobbelen bij 5Dice.nl!5Dice Multiplayer & Chat - Laat ze samen rollen! Speel gratis of voor geld live met meerdere spelers het bekende dobbelspel 5 Dice Multiplayer, chat en ga gelijk voor een Full House, Large Street. Of gooi 5 Dice en ga er vandoor met de pot.

Lees meer...

FourFourteen

Four FourteenFour Fourteen - Maak combo's van speelkaarten tot een waarde van 14 met het spannende kaartspel Four Fourteen. Verwijder zo alle kaarten in alle richtingen van de pyramide en de rode loper wordt voor je uitgerold! Hoe langer je speelt, hoe vaker je zult zien dat er veel combinaties zijn die 14 punten waard zijn. Ook een combinatie van 4 gelijke kaarten levert je punten op.

Lees meer...

Mahjong Combi

Mahjong CombiMahjong Combi Speel Mahjong Combi, vind de paren en zorg dat er geen stenen meer overblijven in deze fraaie variatie op het aloude Mahjong spel. Mahjong Combi is vertrouwd maar ook net weer even wat anders. In Mahjong Combi scoor je extra combo bonuspunten door achter elkaar combinaties te maken uit dezelfde serie. En door zelf de layout te kiezen, krijgt het spel een persoonlijk tintje. Leer Mahjong Combi kennen in de funmode of speel Mahjong voor echt geld en win mooie geldprijzen.

Lees meer...

Mahjong

MahjongMahjong Vind de mahjong paren en zorg dat er geen stenen meer overblijven in deze fraaie variatie op het aloude Mahjong spel. Leer Mahjong kennen als gratis spelletje of speel voor echt geld en win mooie geldprijzen.

Lees meer...

Jumbo Jump

Jumbo JumpJumbo Jump - Groepeer de olifantjes op kleur en speel het veld leeg met Jumbo Jump. Ook Jumbo Jump kun je uiteraard onbeperkt gratis óf voor geld spelen.

Lees meer...

2Step

2Step2Step - Maak grote stapels met kaarten... of beland in de versnipperaar met het leuke gratis spelletje 2Step.

Lees meer...

Knight Fever

Knight FeverKnight Fever - Maak met je paard een zo lang mogelijke reeks sprongen op gekleurde tegels met dezelfde kleur op de KnightFever discovloer.

Lees meer...

Sevens

SevensSevens Hoe meer je er wegspeelt, hoe leuker het wordt : tel de dobbelstenen op tot 7 en speel zo het veld leeg + combineer de blauwe dobbelstenen voor extra punten. Verslavend!

Lees meer...

Marble Magic

Marble MagicMarble Magic - Speel alle 191 Marble Magic knikkers weg en maak daarbij zo groot mogelijke combinaties. Met de shooter, die om het speelveld bewogen heen kan draaien, kun je ballen afschieten op het speelveld. In het midden van het speelveld bevindt zich een grote knikker. De kleine knikkers liggen in ringen om de grote knikker heen. Schiet hier een opening in door 2 of meer aaneengesloten knikkers van dezelfde kleur te raken. Zo win je Marble Magic!

Lees meer...

Pagina 1 van 2

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes