SudokuSudoku, de populaire puzzel online bij Quizzen.nl! Het immens populaire Sudoku (een afkorting van het Japanse Suji Wa Dokushin Ni Kagiru) is een cijferpuzzel waarbij je nummers op de juiste plek moet invullen. Het doel van Sudoku is om de nummers 1 tot en met 9 in een rooster van 9 x 9 (met kleinere zones van 3 x 3 vakjes) te plaatsen. Elke rij, kolom en zone mag maar één keer hetzelfde cijfer bevatten.
Je hoeft geen rekenwonder te zijn om de puzzel op te lossen, met geduld en logisch denken kom je er wel. Hier vind je diverse sudoku's variërend in moeilijkheidsgraad. En kom je er echt helemaal niet uit, gebruik dan de Sudoku Oplosser. Niet doorvertellen!

Sudoku Scheurkalender 2017-2018

Sudoku ScheurkalenderSudoku Scheurkalender 2017-2018 Elke dag heb je weer iets te doen met de sudoku scheurkalender met iedere dag weer een nieuwe sudoku. Reserveer nu de scheurkalender voor het volgende jaar!

Sushi Sudoku

Sushi SudokuSushi Sudoku Geen cijfers deze keer bij Sushi Sudoku maar heerlijke Japanse sapporo en sushimi om een sudoku mee te maken, gratis online bij Quizzen.

Sjors & Sjimmie Sudoku

Sjors & Sjimmie SudokuSjors & Sjimmie Sudoku Geen cijferSudoku deze keer, maar eentje met de striphelden van weleer!

Kleine Sudoku Italien

Kleine Sudoku ItalienKleine Sudoku Italien Bij de Kleine Sudoku Italien voer je niet de cijfers 1 t/m 9 in, maar de cijfers 0 t/m 8 worden gebruikt bij deze Italiaanse Sudoku.

Pagina 2 van 2

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes