SudokuSudoku, de populaire puzzel online bij Quizzen.nl! Het immens populaire Sudoku (een afkorting van het Japanse Suji Wa Dokushin Ni Kagiru) is een cijferpuzzel waarbij je nummers op de juiste plek moet invullen. Het doel van Sudoku is om de nummers 1 tot en met 9 in een rooster van 9 x 9 (met kleinere zones van 3 x 3 vakjes) te plaatsen. Elke rij, kolom en zone mag maar één keer hetzelfde cijfer bevatten.
Je hoeft geen rekenwonder te zijn om de puzzel op te lossen, met geduld en logisch denken kom je er wel. Hier vind je diverse sudoku's variërend in moeilijkheidsgraad. En kom je er echt helemaal niet uit, gebruik dan de Sudoku Oplosser. Niet doorvertellen!

Elke Dag een Sudoku bij het AD

Gratis Sudoku bij het ADDagelijkse Sudoku Elke dag wat te doen, want dagelijks vind je gratis een nieuwe sudoku op de website van het Algemeen Dagblad. En kom je er niet uit, dan klik je gewoon op de Hint-button :-)

Gameduell Sudoku

Gameduell SudokuGameduell Sudoku Zoek je een echte uitdaging, speel dan eens Sudoku tegen tegenstanders van over de hele wereld bij Gameduell! Word gratis lid en je ontvangt € 10 speeltegoed waarmee je een hele tijd vooruit kan of speel een van de gratis oefenduellen. Voor de ervaren Sudoku-ers!

Sudoku & Soku

SudokuSudoku & Suko Speel Sudoku en ook Soku, een supersnelle variant op Sudoku!

Simple Sudoku

Simple SudokuSimple Sudoku Niet alleen goed in thrlllers, maar ook in sudoku spelletjes, die Zweden. Speel daarom meteen deze leuke Zweedse sudoku. Wel even een uitleg: Enkel = Eenvoudig > Super-Vanskelig = Expert!

Blue Reef Sudoku

Blue Reef SudokuBlue Reef Sudoku Niet alleen 9x9 games bij Blue Reef Sudoku, maar ook 4x4 hokjes tot maar liefst 16x16 sudoku's, dus voor ieder wat wils.

Sudoku Quest

Sudoku QuestSudoku Quest Houd bij Sudoku Quest de spatiebalk ingedrukt en klik op een hokje om klein in het klad te schrijven.

Sudoku Toiletpapier

Sudoku ToiletpapierSudoku Toiletpapier Cadeautip voor de echte Sudoko fan: Je eigen Sudoku toiletpapier voor een leuk prijsje. Zo wordt het wel heel makkelijk om de echte puzzelfanaat blij te maken!

Dagelijkse Sudoku

Dagelijkse SudokuDagelijkse Sudoku Elke dag een kakelverse Sudoku om te spelen! Neem even een momentje voor jezelf en kies uit de categorieën Classic, Monster, Kids en Squiggly.

Pagina 1 van 2

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes