RTL Boulevard Showbizz Quiz

RTL Boulevard QuizRTL Boulevard Showbizz Quiz Zit jij elke dag om half zeven braaf met een bordje op schoot RTL Boulevard te kijken? Dan weet je alles over celebs in binnen- en buitenland! Doe de gratis RTL Boulevard Showbizz Quiz en test je kennis.

Vers Quiz

VersQuizWin een Verspakket van € 150 Doe gratis mee met de Voedingscentrum Vers Quiz, beantwoord 7 vragen, geef - als je wilt - jouw beste vers-tips en win een van de tien verspakketten ter waarde van € 150.

Test je Geheugen bij de Universiteit van Amsterdam

Nationale GeheugentestTest je Geheugen bij de Universiteit van Amsterdam Schrijf je gratis in op de Geheugen website van de UvA en test door het doen van diverse opdrachten je grijze cellen. Ook kun je jouw uitslag vergelijken met die van andere deelnemers aan de geheugentests. Nu heb je genoeg over te praten tijdens een verjaardag of borrel, want ook vrienden en familie kunnen gratis meedoen. Zo kun je jouw geheugenprestatie naast die van hen leggen, genoeg stof voor een goed gesprek dus. Was de uitslag bedroevend? Geen nood, op de UVA site vind je ook een Online Geheugenverbeteringscursus en informatie over het door de UvA gedane geheugen onderzoek.

Reis door de Tijd ReclameQuiz

ReclameQuizReis door de Tijd ReclameQuiz Iedereen kent ze wel de Gouden Loeki winnaars van de afgelopen jaren. Centraal Beheer, Planet Internet en Amstel. Dit zijn maar een paar namen uit het rijtje van winnaars. Weet jij nog in welke auto je iedereen uitlachte? Of voor welk theemerk Martine Bijl reclame maakte? Of bij welk meisje je nooit 'een cent te veel' betaalde? Test je reclamekennis en geniet van een tijdreis langs Nederlandse reclameklassiekers.

Livequiz - Identity Games

LivequizLivequiz - Identity Games LiveQuiz is geen dag hetzelfde. Met vragen als 'Wie presenteerde gisteren het NOS journaal?' verschilt het antwoord namelijk per dag. De vragen staan op kaart, de antwoorden zoek je op internet. Dit spel verveelt dus nooit! Voor 2 tot 4 spelers vanaf 12 jaar. Klik hier voor meer leuke 3DS/DS puzzelspelletjes.

Pagina 3 van 3

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes