Nationale Wetenschapsquiz

Nationale WetenschapsquizNationale Wetenschapsquiz Pijnig je hersenen op de vragen van de Nationale Wetenschapsquiz. Bekijk de uitgezonden afleveringen, of duik het archief in en speel alle quizzen van 1999-2008 tot heden online. Na afloop krijg van de kwissen krijg je een overzicht van je goede en slechte antwoorden plus een uitleg waarom een bepaald antwoord het juiste is.

Ebolakwis

EbolakwisEbolakwis Bij Ebolakwis vind je de leukste gratis quizzen op werkelijk elk gebied. Automerken raden, Latijns-Amerikaanse dictators, Het WK van A tot Z, Hondenrassen, Gezegden met dieren en nog veel meer. Het is een belgische site, dus sommige quizzen zijn voor niet-vlamingen wat moeilijker, maar met zoveel keus blijven er genoeg quizzen over.

VPRO's Geschiedenis Quiz

VPRO's Geschiedenis QuizVPRO's Geschiedenis Quiz De Netspanning Geschiedenis Quiz van de VPRO is een online quiz met 3 deelnemers en 3 spelrondes. Hoe sneller je reageert, des te meer punten er verdiend kunnen worden. Ook kun je suggesties insturen voor quizvragen. Schrijf je gratis in en test je kennis!

Quizzen voor Dummies

Quizzen voor DummiesQuizzen voor Dummies Hoe slim ben jij? Test gratis je kennis met deze Quizzen voor Dummies! Schrijf je kosteloos in en doe mee met de multiple choice quizzen, de snelste 10 deelnemers maken elke twee maanden kans op de leukste boeken uit de bekende reeks ... voor Dummies.

Dr. Kawashima's Brain Training

Dr. Kawashima's Brain TrainingDr. Kawashima's Brain Training Hoe oud is jouw brein? Dr. Kawashima's Brain Training voor de Nintendo DS is hét middel om je brein jeugdig te houden. Laat de grijze cellen flink werken met de tests die zowel mentale vaardigheden als je geheugen trainen. Voor jong en oud een echte aanrader!

RTL NieuwsQuiz

RTL NieuwsQuizRTL NieuwsQuiz Bij de RTL Nieuwsquiz vind je dagelijks 5 nieuwe vragen over het nieuws in al zijn facetten, in verleden en heden. Ook bij de Volkskrant kun je een nieuwsquiz spelen, je moet je daar wel eerst even gratis inschrijven.

Neurocampus Braintraining

Neurocampus BraintrainingNeurocampus Braintraining Schrijf je gratis in bij Neurocampus, een virtuele campus boordevol gratis Braintraining. De braintrainingen zijn verdeeld over vier faculteiten. Elke faculteit richt zich op een cognitieve vaardigheid (rekenen, taal, inzicht en geheugen). Door regelmatig de braintraining oefeningen te doen, houd je je hersenen fit!

Griekse Mythologie Quiz

Griekse Mythologie QuizGriekse Mythologie Quiz Hoe is het gesteld met jouw kennis van de Griekse mythologie? Pegasus, het vliegende paard, Zeus en de eenogige cyclopen uit de Odysseus, ze komen allemaal voorbij in deze gratis engelstalige quiz die je op diverse niveaus kunt spelen.

Dierenquiz

DierenquizDierenquiz Hoeveel weet jij eigenlijk van je trouwe vietvoeter of vrolijke fladderaar? Test het met de leukste gratis dierenquizzen. Quizzen over katten, honden, parkieten, fretten, koeien, paarden en nog veel meer. Of het nou gaat over de gezondheid van dieren of hun gewoontes, je vindt er altijd wel een quiz naar jouw smaak. Aanrader!

Big Brain Academy

Big Brain AcademyBig Brain Academy Big Brain Academy voor de Nintendo DS bevat 15 activiteiten om je hersenen te testen op logisch nadenken, je geheugen, rekenen en analyseren. Big Brain Academy meet het gewicht van je hersenen aan de hand van hoe goed en snel je alle opdrachten doet. Hoe beter je het doet, hoe zwaarder je hersenen. Door het regelmatig spelen van deze games train je je hersenen en zal het gewicht van je hersenen toenemen.

Pagina 2 van 3

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes