Verdien € 30 bij Global Test Market

Global Test Market Meedoen aan onderzoeken en quizzen en daarmee een leuk zakcentje verdienen doe je bij Global Test Market. Voor je het weet heb je € 30 verdiend met eht geven van jouw mening over allerhande zaken; actuele gebeurtenissen, diverse consumentenproducten, restaurants, auto's en tal van andere interessante onderwerpen. Je medewerking is 100% anoniem en met je medewerking win je tevens MarketPoints en kansen in prijswinnende loterijen.

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit FamilieTrivial Pursuit Je moet er maar op komen! Het wereldberoemde vraag- en antwoordspel met eigentijdse vragen op zes verschillende kennisgebieden, zoals geschiedenis, sport, cultuur en amusement. Voor het hele gezin heeft Trivial Pursuit iets heel bijzonders gemaakt: om iedereen een eerlijke kans te geven, zijn er verschillende kaartsets voor kinderen en voor volwassenen met voor elk actuele vragen en antwoorden. Speel met deze Trivial Pursuit Familie Editie met zijn tweeën, met het hele gezin of zelfs in grote teams!

Puzzelblad Editie Enigma

Editie Enigma PuzzelbladPuzzelblad Enigma In puzzelblad Editie Enigma vind je elke maand 30 sudoku's, kruiswoordpuzzels, woordzoekers etc. met bij iedere puzzel kans op een prijs als een Toyota Aygo, een droomreis of verwenarrangement, lifestyle artikelen en voor € 100 kortingsbonnen voor reizen, boodschappen, gezondheidsproducten, uitstapjes en meer. Ontvang nu 2 nummers voor € 9,40 (50% korting). Het proefabonnement stopt automatisch. » Meer puzzelbladen

Nationale IQ test 2013

Nationale IQ TestNationale IQ Test 2013 Doe online de Nationale IQ Test 2013, zodat je antwoord krijgt op die ene vraag: hoe hoog is jouw IQ eigenlijk?

In 2013 ging het in De Nationale IQ Test om the battle of the generations. Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigplussers namen het tegen elkaar op in de studio. Komt wijsheid met de jaren? Presentatoren Patrick Lodiers en Valerio Zeno zochten het uit. Het resultaat? De dertigers stonden met een gemiddeld IQ van 130 bovenaan! De oudjes scoorden aanmerkelijk lager met een gemiddeld IQ van 95... Kijk maar eens of dat bij jou ook zo'n beetje klopt!

Groot Dictee der Nederlandse Taal

Groot Dictee der Nederlandse TaalGroot Dictee der Nederlandse Taal In december 2013 wordt alweer de 22e editie van Het Groot Dictee der Nederlandse Taal op tv uitgezonden. Alle tijd dus om nog eens flink te oefenen Hier kun je alvast 2 soorten speloefeningen doen: het Woordspel en het Zindictee. Deze dictees zijn samengesteld naar voorbeeld van de voorrondes voor het zoals ze jaarlijks in de Volkskrant en De Standaard verschijnen. Probeer hier een van de Grote Dictees van voorafgaande jaren.

3voor12 Netspanning Quiz

Netspanning Quiz3voor12 Netspanning Quiz Bollebozen beantwoorden de vragen in de nieuwe 3 Voor12 Netspanning Quiz natuurlijk zonder problemen. Doe gratis mee met de online wetenschapquiz van VPRO's Noorderlicht waarin je online de strijd aanbindt met 2 andere spelers en test je kennis. Kies uit 9 categorieën met meerkeuzevragen en hoe sneller je reageert, hoe meer punten er te verdienen zijn.

De Grote Geschiedenis Quiz

De Grote Geschiedenis QuizDe Grote Geschiedenis Quiz Het is weer tijd voor de voorronde van de jaarlijkse Grote Geschiedenis Quiz! Beantwoord 25 vragen voor dinsdag 6 april om 18.00 uur en lukt het je je te kwalificeren voor de Grote Geschiedenis Quiz dan kun je in de finale, samen met 12 bekende Nederlanders strijden om de eer én mooie prijzen. De finale wordt op Hemelvaartsdag (13 mei) uitgezonden door de NPS om 21.30 uur op Nederland 2. De juiste antwoorden staan op zaterdag 17 april in de Volkskrant en op de site.

Science Quiz Expert

Netspanning QuizScience Quiz Expert De science-quiz Expert is een bewerking van de maandelijkse quiz voor de natuurwetenschappelijke vakken op de middelbare school. Volg je regelmatig het nieuws op internet en in de krant dan moeten veel vragen je bekend voorkomen!  Leerlingen vanaf havo-4 en vwo-4 spelen deze quiz elke maand in de klas.

10 voor Taal Quizkrakers

Quizkrakers van 10 voor Taal10 voor Taal Quizkrakers De leukste quizkrakers staan in dit 10 voor Taal puzzelboek die je hersen laten kraken! In iedere editie vind u uitdagende kennisfilippines. Vul de puzzel in door het oplossen van raadsels, anagrammen, rebussen, quizvragen en veel meer leuke puzzels die u kunt oplossen. U heeft gegarandeerd urenlang puzzelplezier. Nu met 21% korting! » Meer puzzelbladen

Online Scrabble

Online ScrabbleOnline Scrabble Wie van puzzelen én woorden houdt heeft zeker een keer een potje scrabble gespeeld. Er zijn hele scrabble verenigingen en eenmaal per jaar wordt er in Nederland het Nationale Scrabble Kampioenschap gehouden, waar iedereen aan mee mag doen. Om daar hoog in de top te eindigen, zul je dus flink moeten oefenen, en dat kan nu  op je PC met Scrabble Deluxe, dat je gratis kunt downloaden.

Pagina 1 van 3

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes