Op het web zijn leuke puzzels en avontuurspellen te vinden die je direct online kunt spelen. Je hoeft deze puzzels niet te downloaden of installeren en dat is wel zo makkelijk. Al dat je nodig hebt is de Flash-plugin die over het algemeen al standaard in je browser aanwezig is. Verschijnen de puzzels toch niet in beeld, dan kun je deze hier gratis downloaden.

Under One's Wing - Shanabea

Under One's WingUnder One's Wing - Shanabea Laat het woud groeien in de prachtige flash puzzel Under One's Wing. Deze puzzel met diverse fraaie levels staat ook bekend onder de naam van haar Japase maker Shanabea. Denk goed na over elke klik, er zijn verborgen plekken die je ontgrendelen voor verschilende eindes aan het verhaal, dus ga niet te snel! Het spel is in het japans, dus het plot is een mysterie, maar erg mooi om te zien.

Hapland

HaplandHapland In de vreemde en geheimzinnige wereld van Hapland heeft elke actie een reactie. Maar doe je het niet in de goede volgorde dan is het eind letterlijk zoek. Help de haplanders door op het juiste moment stenen te verrollen, ramen te openen en schuiven open te zetten, genoeg voor uren puzzelplezier!
Hapland 1 - Hapland 2 - Hapland 3  

TCB Museum

TCB MuseumTCB Museum TCB (Things that Come to my Brain) Museum is een bijzonder mooi geanimeerde en kunstzinnige spel van Wada che Nanahiro met diverse puzzels en oorzaak en gevolg situaties die een flinke aanslag je logisch denkvermogen zullen doen.

Sangar Sabriina

Sangar SabriinaSangar Sabriina Help Sabriina de weg te vinden naar het verborgen eiland. Klik op het goede moment op de goede dingen en je vindt het! Sangar Sabriina is iets eenvoudiger uit te spelen dan de Hapland spellen, dus lukken die je nog niet helemaal, speel dan dit spel een keer als motivatie.

AD Puzzels

AD Puzzels: Kruiswoord, CryptogramAD Puzzels Bij AD Online speel je gratis online puzzels van Denksport: elke keer weer een nieuw kruiswoordraadsel of cryptogram . Ook het dagblad van AD biedt elke dag opnieuw weer diverse raadsels en puzzels in haar krant: neem een voordelig proefabonnement.

Pagina 3 van 3

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes