Op het web zijn leuke puzzels en avontuurspellen te vinden die je direct online kunt spelen. Je hoeft deze puzzels niet te downloaden of installeren en dat is wel zo makkelijk. Al dat je nodig hebt is de Flash-plugin die over het algemeen al standaard in je browser aanwezig is. Verschijnen de puzzels toch niet in beeld, dan kun je deze hier gratis downloaden.

Treasure Box

Treasure BoxTreasure Box Treasure Box is een kruising tussen een klikpuzzel en pure kunst. Aan jou de schone taak de schatten van een reeds lang geleden gestorven koning te vinden. Er zijn geen instructies behalve een kleine introductie in het begin van het spel, de rest is aan jou. Treasure Box is een kort een schitterend interactief avontuur van de artiest Wada Che Nanahiro dat je nieuwsgierigheid zal prikkelen.

Grow!

Grow!Grow! Grow staat voor een groot aantal fraaie klikpuzzels van EyeMaze die met elkaar gemeen hebben dat door het plaatsen van objecten er iets gaat groeien. De groei hangt af van de volgorde waarmee jij objecten plaatst of keuzes maakt. Wat gebeurt er nou weer? Alle puzzels, van de allereerste puzzel Grow 1, het fraaie Grow Island, tot de laatste telg in de familie, de Grow Cube houden je aandacht vast vanaf het eerste moment met hun fantastische animaties.

Scrabble Original

Scrabble OriginalScrabble Original Wie heeft er niet eens Wordfeud gespeeld op zijn telefoon of tablet? Voor de echte quiz- en spelletjes fanaten kan het originele fysieke Scrabble spel dan ook niet ontbreken. Maak de langste woorden met de hoogste woordwaarden en leg slim nieuwe woorden aan om dit leuke woordspel te winnen. Ben je heel goed, organiseer dan eens een eigen scrabble kampioenschap thuis aan tafel!

Samorost

SamorostSamorost In de vreemde en geheimzinnige wereld van Samorost krijg je geen enkele aanwijzing wat je te doen staat. Zoek, klik en trek en het pad naar het volgende level én de oplossing wordt duidelijk - of niet... Samorost is een werkelijk schitterend vormgegeven puzzelspel dat je gratis online kunt spelen. Een echte aanrader!
Samorost 1 - Samorost 2

Under One's Wing - Shanabea

Under One's WingUnder One's Wing - Shanabea Laat het woud groeien in de prachtige flash puzzel Under One's Wing. Deze puzzel met diverse fraaie levels staat ook bekend onder de naam van haar Japase maker Shanabea. Denk goed na over elke klik, er zijn verborgen plekken die je ontgrendelen voor verschilende eindes aan het verhaal, dus ga niet te snel! Het spel is in het japans, dus het plot is een mysterie, maar erg mooi om te zien.

Hapland

HaplandHapland In de vreemde en geheimzinnige wereld van Hapland heeft elke actie een reactie. Maar doe je het niet in de goede volgorde dan is het eind letterlijk zoek. Help de haplanders door op het juiste moment stenen te verrollen, ramen te openen en schuiven open te zetten, genoeg voor uren puzzelplezier!
Hapland 1 - Hapland 2 - Hapland 3  

TCB Museum

TCB MuseumTCB Museum TCB (Things that Come to my Brain) Museum is een bijzonder mooi geanimeerde en kunstzinnige spel van Wada che Nanahiro met diverse puzzels en oorzaak en gevolg situaties die een flinke aanslag je logisch denkvermogen zullen doen.

Sangar Sabriina

Sangar SabriinaSangar Sabriina Help Sabriina de weg te vinden naar het verborgen eiland. Klik op het goede moment op de goede dingen en je vindt het! Sangar Sabriina is iets eenvoudiger uit te spelen dan de Hapland spellen, dus lukken die je nog niet helemaal, speel dan dit spel een keer als motivatie.

AD Puzzels

AD Puzzels: Kruiswoord, CryptogramAD Puzzels Bij AD Online speel je gratis online puzzels van Denksport: elke keer weer een nieuw kruiswoordraadsel of cryptogram . Ook het dagblad van AD biedt elke dag opnieuw weer diverse raadsels en puzzels in haar krant: neem een voordelig proefabonnement.

Pagina 3 van 3

Speel Solitaire

Speel Solitaire Eeuwenoud maar het populairst geworden op ieders PC: Patience oftewel Solitaire! Speel het gratis bij Speel Solitaire.nl of doe mee en win een leuk geldbedrag.
Speel Solitaire.nl

FuzzballFrenzy

FuzzballFrenzy.nlZet de harige pluizebollen op kleur en speel ze weg in Fuzzball Frenzy, de leuke Chuzzle variant. Fuzzballs met een snor of bril scoren extra punten!
FuzzballFrenzy.nl

Quizzen.nl ©2004-2017 |  Privacy

Prijspuzzels, Prijsvragen, Sudoku, Puzzels & Gratis Spelletjes